måndag 7 november 2016

Prisvärda Radiostyrda Bilar för Barn

Inför julhandeln pågår arbetet för fullt hos Hobby Sweden Radiostyrt med att ta in nya spännande och passande nyheter i sortimentet. Mycket är på gång så fler radiostyrda nyheter kommer publiceras under den närmsta tiden.

Från och med nu finns några nya rc bilar tillgängliga i webbutiken från NQD. Det handlar om fem bilar för barn mellan 6-10 år av helt olika slag. Vi har en monster truck för varierad körning, en driftingbil för att sladda på vägen med, en buggy för hoppning, en crawler för långsam terrängklättring och en truggy för varierad körning i terräng eller på väg.

Bilarna från NQD är olika stora och varierar mellan skala 1:10 och 1:18. Samtliga fem har en maxhastighet på mellan 15 km/h och 20 km/h vilket passar brukar vara lagom för barn i den åldern. De är detaljrika till utseendet och kommer som helt färdiga paket med rattradio, batteri och laddare. Till och med 9V batterier till radiosändarna medföljer till de här leksakerna.

Vill du hitta radiostyrda leksaker till ditt barn i julklapp. Ta då en titt på de läckra och prisvärda bilarna från NQD!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar